Sedežne garniture

Sedežne garniture za vsak okus

2018-05-25 domko 0 Comments

Srce vsake dnevne sobe je zagotovo sedežna garnitura. Je kot nekakšen kraljev prestol, od koder opazujete dogajanje okrog sebe, preklapljate med televizijskimi programi, poslušate glasbo ali se pogovarjate z domačimi.

Prav vsi poznamo tiste prijetne občutke, ki nas navdajajo med tem, ko se po dolgem in utrujajočem dnevu umaknemo v zavetje sedežne garniture. Na deževen dan lahko beremo svojo najljubšo knjigo ali pa se sproščamo ob gledanju svoje najljubše televizijske nadaljevanke. Na njej se družimo z obiski, lahko pa jo uporabimo tudi kot prenočišče.

Sedežna garnitura Rolf Benz Tira

Pohištveni saloni Il Ambienti vam ponujajo pestro izbiro različnih sedežnih garnitur, ki jih lahko naročite tudi prek spleta. Vse moderne sedežne garniture so na voljo v različnih barvnih odtenkih, odlikujejo pa se po vrhunskih materialih, ki so zelo trpežni in povsem enostavni za vzdrževanje in nego. Vabimo vas, da si pogledate njihovo pestro ponudbo ter naročite svojo sedežno garnituro, ki vam jo bodo dostavili kar na dom.

Visoka kakovost sedežne garniture zagotavlja njeno dolgo življenjsko dobo

Vsaka sedežna garnitura je vrhunsko in tehnološko popolno oblikovana, tako da ustreza današnjim trendom. Posamezna garnitura se bo do popolnosti prilegla vašemu bivalnemu prostoru oziroma ambientu. Sedežne garniture se lahko kombinirajo tudi z naravnim lesom, ki pričara del narave in spokojnosti v vaš dom.

Sedežna garnitura Fragaria

Pri izbiri sedežne garniture je zelo pomembno tudi to, da boste izbrali ravno tak kos pohištva, ki bo zadovoljil vsa vaša pričakovanja, želje in potrebe, pa naj gre za udobje, kakovost ali pa dizajn. Tako boste v salonih Il Ambienti našli estetsko dovršene garniture tako domačih kot tujih proizvajalcev. Vsi proizvajalci ponujajo širok izbor različnih kombinacij postavitev elementov v različnih vrstah tkanin in usnja. Zato si lahko v prodajnima salonima, ki se nahajata v Ljubljani in v Murski Soboti, ogledate tako sedežne garniture v visoko kakovostnem usnju, regeneriranem usnju kot tudi v raznih tkaninah in mikrotkaninah.

Najpomembnejša kriterija pri nakupu sedežne garniture pa sta prav gotovo dimenzija garniture in njena funkcionalnost. Če na primer želite prihraniti nekaj prostora, potem vam svetujemo, da izberete tak kos pohištva, ki se lahko spremeni v posteljo.

Sedežna garnitura Rom Bellona

Glede na razpoložljivi prostor v svoji dnevni sobi lahko izbirate med kotnimi, tistimi v obliki črke L, ravnimi ali pa zaobljenimi oblikami. Prepričajte se, da boste prej skrbno premerili prostor, v katerem bo sedežna garnitura stala, saj se boste le tako izognili napakam pri nakupu sedežne garniture.

Prepričani smo, da vas sedežne garniture Il Ambienti ne bodo pustile ravnodušnih!

Prejšnji prispevek

Naslednji prispevek