Izris kuhinje – vpogled v bodoči prostor

2015-06-24 domko 0 Comments

Imate tudi vi težave s prostorsko predstavo in si težko predstavljate, kako naj bi bilo videti vaše stanovanje, ko bo enkrat opremljeno? Vsaj za kuhinjo naj vas nikar ne skrbi, kajti prodajalci vam bodo ob naročilu ponudili izris kuhinje, ki vam bo precej v pomoč.

Izris kuhinje je za kupce ponekod brezplačna storitev oziroma se odšteje od kupnine ob naročilu, če kuhinje pri prodajalcu nazadnje na naročite, pa je seveda potrebno nositi stroške, saj načrtovanje pač vzame kar nekaj časa.

Kako poteka izris kuhinje?

Za natančen izris potrebujete načrt svojega prostora, torej vse njegove mere in tudi natančno določen položaj nekaterih inštalacij, torej mesta električnih priključkov, vtičnic, plinskega dovoda, vodovodnih cevi, kanalizacije ter izpuha za napo. Ko izberete model kuhinje, ki vam je všeč, bodo vse mere vašega prostora vnesene v računalnik, kjer se bo pričel ustvarjati izris kuhinje.

Kljub temu, da kupce zelo zanima končni videz, pa načrt dejansko ni namenjen zgolj ugotavljanju, kako lepa je naša bodoča kuhinja. S tem, ko v kuhinjo umestimo vse potrebne elemente od omaric do zaključnih letev, dobimo namreč natančno informacijo o tem, kaj vse je potrebno naročiti, hkrati pa tudi že povsem natančen predračun. Izris kuhinje tako ne služi zgolj lažji prostorski, temveč tudi lažji finančni predstavi. Natanko boste vedeli, koliko vas stane posamezen del kuhinje, in tako bo kuhinja tudi enostavno prilagojena vašemu proračunu.

3D izris kuhinje

Natisnjena podoba kuhinje, ki jo boste prejeli v roke, pa bo seveda tisto, kar boste lahko pokazali vsem prijateljem in sorodnikom, ter s čimer boste lahko sanjarili o končni podobi vašega doma. Tako boste že lahko tudi načrtovali, kam boste v kuhinji pospravili jedilni servis ter pribor, komplet posode in špecerijo, kje bodo potrebni različni dekorativni dodatki. In prav ta del opremljanja doma je gospodinjam ob sanjarjenju o pripravi okusnih obrokov za svojo družino običajno najljubši.

Prejšnji prispevek

Naslednji prispevek