Sesanje z brezžičnim sesalnikom

Zakaj izbrati brezžični sesalnik?

2022-05-01 domko 0 Comments

Pospravljanje je že samo po sebi precej neprijetna misel, a kar je treba, je pač treba. Brisanje prahu, odnašanje smeti, sesanje in še bilo lahko naštevali. Prav s sesanjem bi si želeli opraviti na karseda enostaven način, a nam življenje pri tem opravilu navadno zagreni kabel sesalca.

Ta je vedno prekratek ali pa v napoto na vsakem koraku. Sesalec vlečemo preko njega, se zapletamo z nogami in palico ter preklapljamo iz vtičnice v vtičnico. Ne le, da se s tem podaljša naš čas pospravljanja, ampak nas tudi pošteno nervira. K sreči pa obstaja idealna in enostavna rešitev.

Recite konec kablom

Brezžični sesalnik je rešitev, ki vas bo za vedno osvobodila nadležnega kabla in vseh tistih muk, ki jih s seboj prinaša. Eden izmed idealnih brezžičnih sesalnikov je vsekakor pokončni. Gre za izjemno enostavno rešitev, saj ponuja več kot le sesanje brez kabla.

Brezžični baterijski sesalnik Dreame T20 PRO

Brezžični baterijski sesalnik Dreame T20 PRO — GoSport.si

Ker so vsi deli sesalnika nameščeni na sesalni palici, vam tako ne bo potrebno za seboj vlačiti dela z motorjem in vrečko za prah. Obenem pa to pomeni, da boste sesalnik po končani uporabi z lahkoto postavili v kot, za vrata ali v omaro. Enako enostavno pa ga boste seveda prijeli v roke, ko bo za to potreba.

Kako izbrati pravi brezžični sesalnik?

Pred nakupom brezžičnega sesalnika si najprej v glavi ustvarite sliko, za kaj vse ga potrebujete, za kako veliko površino in ali so vaša tla bolj ali manj umazana. Slednje velja predvsem za starše manjših otrok ali lastnike živali, ki se sprehajajo tudi zunaj.

V tem primeru bo dobro preveriti, kako močno baterijo ima določen sesalnik in kako dolgo avtonomijo zagotavlja. Zanimivost baterijskih sesalnikov tiči tudi v tem, da lahko nekatere modele razstavimo in uporabimo kot ročni sesalnik – npr. za sesanje pohištva ali avtomobila.

Med sesanjem dvignite noge na kavč

Tudi to je mogoče, če si seveda omislite robotski sesalnik. Ta je prav tako brez kabla in je povsem samostojen. Odvisno od modela bo znal sam od sebe oditi na delo, očistiti tla celotnega stanovanja in se vrniti nazaj na polnilno postajo. Robotski sesalniki so v zadnjem času močno napredovali.

Robotski sesalnik Xiaomi Mi Mop Essential

Robotski sesalnik Xiaomi Mi Mop Essential — GoSport.si

In ne le, da so napredovali v tehnološkem smislu, kar pomeni, da zmorejo vse več in več, postali so tudi precej bolj dostopni. Danes tako že za ugodno ceno lahko kupite robotski sesalnik, ki bo nadvse zadovoljivo opravil svoje delo. No ja, v resnici bo opravljal vaše delo medtem, ko boste sami potegnili noge na kavč in mu dali prostor.

Prejšnji prispevek

Naslednji prispevek